Tilakonsultointi, projektinhallinta ja etäsuunnittelu

Tila-ammattilaisen mukanaolo nopeuttaa ja helpottaa tilaprojektien läpivientiä.

Tilakonsultointi

Toimitilojen rakennushanke, vanhan tilan remontointi tai tilojen muuton myötä tulevat tilahaasteet herättävät paljon kysymyksiä, joihin osaa vastata parhaiten ammattilainen. Luovisio on tukena kertaluonteisesti tai sovitusti pidemmän ajanjakson ajan. Sovittaessa Luovision mukana saapuu paikalle myös toimitilasaneerauksen tai -rakentamisen ammattilainen.

Projektinhallinta

Tilaprojekteissa projektinhallinnalla varmistetaan muun muassa suunnitelmien, tekijöiden, tavarantoimituksien oikea-aikaisuus ja se, että tarvittavat tiedot ovat oikealla henkilöllä sovitusti. Luovision kautta saat projektiisi tarvittaessa myös tila- ja sisustussuunnitteluun liittyvät projektinhallintapalvelut, jotka täydentävät tai tukevat urakoitsijan, rakentajan tai rakennuttajan omaa projektinhallintaa. Kolsultointi- ja projektinhallintapalvelut räätälöidään aina tapauskohtaisesti ja toteutetaan tarvittaessa muiden rakennusalan ammattilaisten kanssa yhteistyössä.

Etäsuunnittelu

Etäsuunnittelu on tilojen tila- ja sisustussuunnittelua etänä, nykyaikaisia etätyökaluja ja 3D-mallinnusta hyödyntäen. Etäsuunnittelu eroaa perinteisestä tila- ja sisustussuunnittelusta siten, että kaikki suunnittelutyö sekä vuorovaikutus asiakkaan kanssa tapahtuu etänä.

Kiinnostuitko? Lue myös blogiartikkeli: Mitä toimitilojen etäsuunnittelu on miten se etenee Luovision kanssa?


Tutustu lisää palveluihin tai ota yhteyttä niin jutellaan lisää projektistasi!