Neuvottelutilojen remontti: TKM TTT Finland Oy

Luovisio kutsuttiin hätiin, kun TKM TTT Finland Oy:n ikkunattomat kasari- ja ysärivaikutteiset neuvottelutilat kaipasivat päivitystä. Neuvottelutilojen remontin suunnittelu aloitettiin tarpeiden ja toiveiden läpikäymisellä, minkä jälkeen osana sisustussuunnittelua tehtiin useampi luonnosversio toteuttavista muutoksista 3D-mallinnuksen ja 3D-visualisointikuvien avulla.

Nyt uusi, upea neuvottelutila ei enää ikkunoita edes kaipaa, sillä valoa ja avaruutta on vaikka muille jakaa!

3D-visualisoinnilla tukea päätöksen tekoon

Luovision tekemät 3D-visualisointikuvat olivat TKM TTT Finland Oy:n remontin suunnittelussa ja sen lopputuloksen hahmottamisessa oleellisia. 3D-visualisoinneilla hahmotettiin mm. tilaan tulevan valokaton kokoa ja sen tuomaa visuaalista ilmettä. Lopulliset päätökset katon koosta ja tulevasta tapettiseinästä tehtiin visualisointeihin nojaten.

Luovision tekemä 3D-visualisointi. Visualisointeja tehtiin useita, joilla hahmotettiin mm. valokaton kokoa sekä tilan väritystä, kalustusta ja tunnelmaa.
Tila valmiina

Kokonaisvaltaisella neuvottelutilojen remontilla nykyaikaan

Projektin aikana kaikki tilan väliseinät avattiin ja niihin lisättiin äänieritystä. Katto- ja lattiarakenne sekä tarvittavat LVIS-työt suunniteltiin ja toteuttiin ammattilaisvoimin, jotta uusi led-valokatto, tilan lämmityslaitteisto, ilmastointi ja AV-tekniikka saatiin asennettua toimivaksi kokonaisuudeksi.

”Toteutimme mittavan muutoksen yrityksemme neuvottelutilaan yhteistyössä Luovision Marikan kanssa. Tila oli lähtötilanteessa monella tapaa haastava suunnittelukohde, esimerkiksi valaistuksen ja kapean/pitkänomaisen muotonsa suhteen. Voimme lämpimästi suositella Luovisiota ja Marikaa suunnittelemaan haastaviakin kohteita ja olemme todella tyytyväisiä muodonmuutokseen, jonka neuvottelutilamme koki. Marika piti alusta lähtien projektin ohjakset hienosti kasassa, toimi asiakaslähtöisesti toimeksiantajaa kuunnelleen ja esitti ennakkoluulottomasti omia visioitaan ja ratkaisuehdotuksiaan tilaan liittyen.”
-Suvi Stolt, pääkirjanpitäjä ja HRD-päällikkö, TKM TTT Finland Oy

Katso, miltä tila näytti ennen remonttia ja millaisia visualisointeja tilasta tehtiin?

Avainsanat: , , , , , , ,