Moniammattillinen tiimi palveluksessasi

Luovisio yhdistää laajemmissa projekteissa tila- ja sisustussuunnittelijoiden lisäksi tarvittaessa useita erikoissuunnittelijoita ja -toimijoita yhteen asiakkaan tarpeen ja projektin haastavuuden mukaisesti. Tila- ja sisustussuunnittelijan lisäksi projektitiimiin voivat kuulua sisustusarkkitehti, arkkitehti, valaistussuunnittelija, akustiikkasuunnittelija tai muu erikoissuunnittelija.

Asiakas hyötyy kokeneiden ammattilaisen osaamisesta ja yhdistämisestä. Me uskomme, että toimiva tiimityö on tärkeää ja oikeanlaisen osaamisen yhdistämisellä pystymme palvella asiakkaitamme yhä paremmin. Olemme yhdistäneet osaamistamme asiakkaamme eduksi. Yrittäjävetoisina toimijoina ymmärrämme työmme laadun ja asiakaskokemuksen merkityksen sekä asiakkaalle että muille tiimiläisille.

Ota yhteyttä, niin kootaan sinun projektiisi soveltuva tiimi!

Marika Ritala-Mäkinen
marika@luovisio.fi
044 537 6844

Marika Ritala-Mäkinen
Tila- ja sisustussuunnittelija, BBA, yrittäjä,

Suunnittelutoimisto Luovision perustaja, Lempäälä

Marika on kokenut projektinhallinnan osaaja, joka rakastaa tilasuunnittelua, 3D-mallintamista ja aitoja asiakaskohtaamisia.

Marikan käsialaa ovat kaikki Luovision 3D-mallinnukset, 360-panoraamat ja 3D-videot ja suurin osa tila- ja sisustussuunnitelmista. Projektinhallinta, tilasuunnittelu ja luova ongelmaratkaisu ovat Marikan sydäntä lähellä.

Marika on projektien näkyvät kasvot asiakkaiden suuntaan, käytännön projektipäällikkö, väsymätön asiakkaiden tuki ja turva sekä tärkeä linkki kaikkien tilaprojektien toimijoiden välillä.

Marjut Nousiainen

Sisustusarkkitehti SIO ja Kalustemuotoilija, yrittäjä, Design Studio Marjut Nousiainen perustaja, Lempäälä

Marjut on laajojen julkisten sisustusarkkitehtuuriprojektien moniosaaja sekä restoratiivisen suunnittelun asiantuntija. Marjutilla on yli 10 vuoden kokemus tila- ja sisustussuunnitteluprojekteista sekä kalustemuotoilusta.

Marjutin rautainen osaaminen täydentää Luovision osaamista, etenkin haastavissa hankkeissa, joissa tarvitaan sekä vahvaa tilasuunnittelun että kalustemuotoilun osaamista.

Hanna Martikainen
Sisustussuunnittelija, yrittäjä, Martik Oy:n perustaja, Pirkkala

Hanna on kiintokalustesuunnitteluun erikoistunut sisustussuunnittelija, jonka vahvuus on luoda käytännönläheisiä ja tarkkaan harkittuja kokonaisuuksia pieniä yksityiskohtia unohtamatta.

Hannan empaattisuus ja aito ilo auttaa asiakasta loistaa koko hänen olemuksestaan. Lisäksi Hannalta löytyy silmää graafiseen suunnitteluun ja valokuvaukseen.

Hannan osaaminen täydentää Luovision osaamista niissä projekteissa, joissa tarvitaan erikoisosaamista toiminnallisesti fiksujen ja esteettisesti miellyttävien kiintokalusteiden suunnittelussa.