Tiloja, joissa on hyvä olla ja arki rullaa

Suunnittelutoimisto Luovisio haluaa luoda tiloja, joissa ihmisen on hyvä olla ja joissa arki rullaa sujuvasti. Yhteistyö rakentuu asiakkaan kohtaamisen, kuuntelun ja keskustelun kautta. Kaiken tekemisen tavoitteena on löytää asiakkaan tarpeet ja toiveet täyttävät ratkaisut sekä luoda arjessa toimivia ja visuaalisesti miellyttäviä tiloja ja sisustuksia.

Luovisio tekee näkyväksi

Luovisio on suunnittelutoimisto, jossa kaikki tila- ja sisustussuunnitelmat visualisoidaan asiakkaalle 3D-mallin ja 3D-visualisointikuvien kautta. Näin asiakas hahmottaa rakennus- tai remonttiprojektin lopputuloksen ennen kuin lopullisia päätöksiä on edes tehty.

Yhteistyökumppanit 

Luovision yhteistyökumppaniverkosto on laaja ja monipuolinen. Suunnittelutoimisto Luovisio on Suomen Yrittäjien jäsenyritys ja aktiivisesti mukana myös paikallisessa yrittäjätoiminnassa, Lempäälän yrittäjissä.

Projektiisi mukaan?

Suunnittelutoimisto Luovisio tarjoaa tila- ja sisustussuunnittelua sekä suunnittelupäiviä yrityksille ja yksityishenkilöille alueella: Lempäälä, Tampere, Valkeakoski, Pirkkala, Akaa, Vesilahti, Nokia, Ylöjärvi, Pirkanmaa ja uudiskohteisiin muuallekin päin Suomea. Sisätilojen 3D-visualisointia Luovisio tarjoaa kaikkialle Suomeen.

Soita Luovision Marikalle numeroon 044 537 6844 ja kysy lisää!