Asukkaille tärkeät taulut nostettiin esiin värivalinnoilla

Tässä uudiskohteessa olohuoneen ja ruokailutilan sävyt ja pintamateriaalit valittiin tarkoin. Perheelle tärkeät taulut haluttiin tuoda kunniapaikoille olohuoneeseen ja ruokailutilaan, ja niiden värit ja muodot haluttiin tuoda tiloissa kiintopisteiksi. Lähes kaikki edellisen kodin huonekalut hyödynnettiin uudessa kodissa ja niiden sijoitteluun kiinnitettiin erityistä huomiota. Asukkaat hyödynsivät ennen lopullisia sähkökuvia myös valaistuksen osalta sisustuskonsultaatiota, jossa käytiin tarkoin läpi asukkaiden tekemät valaistussuunnitelmat.

Tehdyt suunnitelmat: Pintamateriaali- ja värisuunnitelmat yleisistä tiloista sekä kylpyhuoneesta ja alakerran wc:stä. Lisäksi sisustuskonsultointia muiden tilojen suhteen.

Sisustussuunnittelija: Marika Ritala-Mäkinen

taulu_tummalla_seinalla_mantteli_tikkurila

rt_tampere2

varikas_olohuone_jossa_iso_taulu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

topikeittion_keittio_tumma_katto

pukuhuone_jossa_puupaneelia

suihku_jossa_mosaiikkia