Tämän omakotitalon keittiöremontissa vanhat keittiökaapistot päätettiin säästää, sillä ne olivat hyvässä kunnossa. Keittiökalustuksen osalta ainostaan sinertävän harmaa laminaattitaso päätettiin vaihtaa lämpimämmän sävyiseen kiveä jäljittelevään laminaattitasoon, jotta se istuisi keittiön voimakaskuvioisen zebrano-alakaapiston kanssa luonnollisemmin. Tason vaihdon myötä myös välitilan lasitus saatiin näyttämään neutraalimman väriseltä.

Keittiön ikkunasyvennykseen teetettiin pehmustettu istumapenkki, jossa on kätevät säilytyslaatikot. Koko talon kattavassa remontissa päädyttiin uusimaan myös vanha vääntynyt ja reunoistaan noussut kierrätysparketti uuteen öljyttyyn Timberwisen parkettiin, jossa puun eläminen on vähäistä koivuvaneripohjan ansiosta. Kaikki seinät maalattiin tai tapetoitiin. Lattian uusimisen lisäksi keittiössä uusittiin kattopanelointi. Katon uusimisen yhteydessä keittiön valaisimet ja valaisinpaikat uudistettiin vastaamaan asukkaiden nykyisiä toiveita.

Tehdyt suunnitelmat: Väri- ja pintamateriaalisuunnitelma, kalustussuunnitelma, valaistuskonsultaatio sekä tekstiilisuunnitelma.

 

Katso lisää kuvia sekä keittiön ennen-kuvat Luovision Facebook-sivuilta.