Työ- ja toimitilojen suunnittelu ja konsultointi

Luovisio on suunnittelijakumppanisi yrityksesi kasvu- ja muutosvaiheessa, kun haluat toimitilojesi edistävän työntekijöiden työssä viihtyvyyttä sekä yritys- ja työnantajakuvaasi. Työ- ja toimitilojen kokonaisvaltaisen muutoksen suunnittelu tai vaikkapa pieni tilojen toiminnallisuuden tsekkaus paikan päällä - Onnistuu! Toimivat ja viihtyisät tilat tukevat työn tekemistä ja henkilöstön hyvinvointia ja antavat positiivisen viestin yrityksestä myös asiakkaille ja muille sidosryhmille.

3D-visualisoinnit suunnitelmista

Sisustussuunnittelijan tekemät sisätilojen ja sisustuksen 3D-visualisoinnit auttavat hahmottamaan lopputulosta ja helpottavat päätöksentekoa. Varsinaisiin suunnitteluprojekteihin visualisoinnit toki sisältyvät, mutta Luovisio auttaa yritysasiakkaitaan myös muissa sisätilojen visualisoinneissa. Sisätilojen 3D-visualisointikuvat soveltuvat myös uudiskohteiden ennakkomarkkinointiin ja päätöksentekovaiheeseen.

Mutkaton ja joustava yhteistyö muiden ammattilaisten ja yritysten kanssa on kunnia-asia. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää ja sovitaan tapaaminen.

Marika Ritala-Mäkinen
yrittäjä, sisustussuunnittelija

044 537 68 44, marika(at)luovisio.fi

. . .

Asiakkaat kertovat: