Työ- ja toimitilojen suunnittelu

Työ- ja toimitilojen kokonaisvaltaisen muutoksen suunnittelu tai vaikkapa pieni sisustuksen ja toiminnallisuuden tsekkaus paikan päällä - Onnistuu! Toimivat ja viihtyisät tilat tukevat työn tekemistä ja henkilöstön hyvinvointia ja antavat positiivisen viestin yrityksestä myös asiakkaille ja muille sidosryhmille. Räätälöidyt palvelut myös aloittaville yrittäjille ja toimitiloille. Kysy lisää!

Koulutukset, konsultoinnit ja ohjaus

Koulutuksiin, sisustuskonsultointeihin ja ohjauksiin liittyvät kokonaisuudet suunnitellaan asiakkaan lähtökohdista, tarpeista ja toiveista käsin. Nämä voidaan räätälöidä tukemaan myös loppuasiakastasi. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sopiva kokonaisuus!

3D-visualisoinnit suunnitelmista

Sisustussuunnittelijan tekemät sisätilojen ja sisustuksen 3D-visualisoinnit auttavat hahmottamaan lopputulosta ja helpottavat päätöksentekoa. Varsinaisiin suunnitteluprojekteihin visualisoinnit toki sisältyvät, mutta Luovisio auttaa yritysasiakkaitaan myös muissa sisätilojen visualisoinneissa. Sisätilojen 3D-visualisointikuvat soveltuvat myös uudiskohteiden ennakkomarkkinointiin ja päätöksentekovaiheeseen.

Mutkaton ja joustava yhteistyö muiden ammattilaisten ja yritysten kanssa on kunnia-asia. Olipa kyse yrityksesi työympäristön tai toimitilojen muutoksesta, sisustuksen 3D-visualisoinnista tai omalle asiakkaallesi järjestettävästä sisustuskonsultoinnista, ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Marika Ritala-Mäkinen
yrittäjä, sisustussuunnittelija

044 537 68 44, marika(at)luovisio.fi

. . .

Asiakkaat kertovat: