Nopeasti sisustusneuvoja rakennus- tai remppaprojektiin

Kun olet tehnyt projektiisi jo omia suunnitelmia, tarvitset vahvistusta tehdyille ratkaisuille tai kun päätöksen teolla ja sisustusvalinnoilla on kiire.

Suunnittelupäivä voidaan järjestää kotonasi, alan liikkeissä tai muussa valitsemassasi paikassa*. Suunnittelupäivä soveltuu erityisesti silloin, kun päätöksen teolla on kiire tai sinulla on itsellä vahva käsitys siitä kokonaisuudesta tai tunnelmasta, jota suunniteltavaan tilaan tavoittelet, mutta kaipaat suunnittelijan näkemystä ja ammattitaitoa avuksesi valintoihin nopealla aikataululla. 

Suunnittelupäivän 4 tunnin aikana keskitytään yleensä yhden tai kahden osa-alueen suunnitteluun, kuten pintamateriaaleihin ja maaliväreihin tai kalustus- ja tekstiilivalintoihin.

Suunnittelupäivä klo 8-17 (max 4 h) 350 eur
, sis. alv. 24 %

Suunnittelupäiviä ei toistaiseksi järjestetä viikonloppuisin. Hinnat ovat voimassa joulukuun 2018 loppuun saakka.

*Verohallinnon vuosittain vahvistamat kilometrikorvaukset (vuonna 2018: 0,42 eur/km) tai muut mahdolliset matkakustannukset veloitetaan kaikista Luovision Lempäälän toimistolta yli 35 km päässä sijaitsevista käynneistä.

Suunnitteluilta voidaan pitää kotonasi, alan liikkeissä tai muussa valitsemassasi paikassa* huomioiden mahdolliset liikkeiden aukioloajat. Suunnitteluilta soveltuu erityisesti silloin, kun päätöksen teolla on kiire tai sinulla on itsellä vahva käsitys siitä kokonaisuudesta tai tunnelmasta, jota suunniteltavaan tilaan tavoittelet, mutta kaipaat suunnittelijan näkemystä ja ammattitaitoa avuksesi valintoihin. Suunnitteluillan aikana keskitytään yleensä yhden tai kahden osa-alueen suunnitteluun, kuten pintamateriaaleihin, maaliväreihin ja tapettivalintoihin tai kalustus- ja tekstiilivalintoihin.

Suunnitteluilta (max 4 h)  395 eur, sis. alv. 24 % (klo 17-21)

Suunnitteluiltoja ei toistaiseksi järjestetä viikonloppuisin. Hinnat ovat voimassa joulukuun 2018 loppuun saakka.

*Verohallinnon vuosittain vahvistamat kilometrikorvaukset (vuonna 2018: 0,42 eur/km) tai muut mahdolliset matkakustannukset veloitetaan kaikista Luovision Lempäälän toimistolta yli 35 km päässä sijaitsevista kohteista.

Sisustussuunnittelija suunnittelemaan

Kun oma aika, osaaminen tai kiinnostus ei riitä materiaalien vertailuun ja etsimiseen, toimivan värimaailman ja kokonaisuuden luomiseen, kannattaa projektiin palkata sisustussuunnittelija, joka hoitaa tämän puolestasi.

Sisustussuunnitteluprojekti voi sisältää:

 • Tilasuunnittelua (mitoitukset, käyttäjät, toiminnot)
 • Väri- ja pintamateriaalisuunnittelua (pintamateriaaliehdotukset)
 • Kiinto- ja/tai irtokalustuksen suunnittelua (kalustus)
 • Valaistuksen suunnittelua
 • Tekstiilisuunnitelmat (verhot, matot jne.)
 • Viimeinen silaus (piensisustusehdotukset/tilan järjestäminen)

Suunnitelmia voidaan tehdä yhteen huoneeseen tai vaikka koko taloon yhdestä tai useammasta sisustussuunnittelun osa-alueesta. Suunnitelmia voidaan toteuttaa myös vähitellen esimerkiksi remonttiprojektin edetessä.

Sisustussuunnitteluprojekti etenee useimmiten näin:

 1. Ensitapaaminen ja kartoitus (veloitukseton*)
 2. Tarjous
 3. Tarjouksen hyväksyntä tai tarkennus
 4. Suunnittelusopimus / aloituspalaveri
 5. Luonnosvaihe, ideointi ja vaihtoehdot
 6. Välipalaveri + luonnokset (3D-luonnokset) + asiakkaan päätöksenteko
 7. Suunnittelun viimeistely ja suunnitelmien toimittaminen asiakkaalle

Suunnitteluprojekti etenee vaiheittain ja koostuu useista eri vaiheista, joissa asiakkaan läsnäolo ja osallistuminen on tärkeässä roolissa. Projektien läpimenoajat vaihtelevat viikoista useisiin kuukausiin.

Yksityiskotien ja vapaa-ajan asuntojen suunnitteluprojektien hinnat lähtevät yleensä 550 eurosta (sis. alv. 24 %) ylöspäin. Jokainen suunnitteluprojekti on yksilöllinen ja suunnittelutyön kokonaishinta määräytyy tehtävien suunnitelmien ja kohteen laajuuden mukaan.

Verohallinnon vuosittain vahvistamat kilometrikorvaukset (vuonna 2018: 0,42 eur/km) tai muut mahdolliset matkakustannukset veloitetaan kaikista Luovision Lempäälän toimistolta yli 35 km päässä sijaitsevista käynneistä.

Suunnittelutyötä tehdään pääsääntöisesti toimistoaikaan klo 8-17. Klo 17 jälkeen tehtävästä työstä, tapaamisista ja niiden kustannuksista sovitaan aina erikseen.

Ota yhteyttä, niin sovitaan veloitukseton kartoitustapaaminen. Saat sen jälkeen suunnittelutyöstä kirjallisen tarjouksen sähköpostiisi 3 arkipäivän kuluessa.

Makuuhuoneen kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu alk. 550 eur
sisältäen pintamateriaalien, irtokalusteiden, valaisimien ja tekstiilien määrittelyn, materiaalimallit ja vähintään 2 tapaamista.

Olohuoneen kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu alk. 700 eur
sisältäen pintamateriaalien, irtokalusteiden, valaisimien ja tekstiilien määrittelyn, materiaalimallit ja vähintään 2 tapaamista. .

Uudiskohteen kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu alk. 2600 eur
sisältäen kaikkien tilojen/pintojen pintamateriaalien, irto- ja kiintokalusteiden, valaisimien ja tekstiilien määrittelyn, materiaalimallit, huonekortit, 3D-visualisointikuvat 2-3 kpl/tila ja vähintään 3 tapaamista.

Uudiskohteen pintamateriaalisuunnittelu alk. 1900 eur
sisältäen tilojen/pintojen pintamateriaalien määrittelyn, materiaalimallit, huonekortit, vähintään 2 tapaamista.

Hinnat sis. alv. 24 %. Huom. hintaesimerkeissä ei ole huomioitu mahdollisia kilometrikorvauksia tai iltatapaamisaikoja.

Saat tarkemman tarjouksen uudiskohteesi suunnittelusta lähettämällä pohjakuvan ja tietoja projektistasi osoitteeseen: marika(at)luovisio.fi

Remontti- ja muutoskohteissa annan kirjallisen tarjouksen kartoituskäynnin jälkeen. Ota yhteyttä kartoitustapaamisen sopimiseksi puh. 044 537 6844.

Soita 044 537 68 44

Niin varataan aika suunnitteluavulle tai kartoitustapaamiselle.

Voit lähettää myös sähköpostia marika(at)luovisio.fi