Sisustusneuvoja rakennus- tai remppaprojektiin

Kun olet tehnyt projektiisi jo omia suunnitelmia, tarvitset vahvistusta tehdyille ratkaisuille tai kun päätöksen teolla ja sisustusvalinnoilla on kiire.

Suullinen sisustuskonsultaatio voidaan pitää kotonasi tai valitsemassasi paikassa*. Konsultaatio on ennen kaikkea omien suunnitelmiesi sparrausta ja suullista kommentointia. Konsultaation aikana käydään läpi toivomiasi osa-alueita, kuten kalustusta, värejä, pintamateriaaleja, valaistusratkaisuja tms. Saat vahvistuksia ja/tai mahdollisia muutosehdotuksia valinnoillesi sekä hyödyllisiä vinkkejä ja uusia näkökulmia, joita et ole ehkä tullut ajatelleeksi.

2 tunnin suullinen sisustuskonsultaatio 150 eur
, sis. alv. 24 %

Huom. Jos sisustuskonsultaatio johtaa suunnitteluprojektiin, konsultaation hinta hyvitetään projektin loppuhinnasta.

*Verohallinnon vuosittain vahvistamat kilometrikorvaukset (0,41 eur/km) tai muut mahdolliset matkakustannukset veloitetaan kaikista Lempäälän keskustasta yli 35 km päässä sijaitsevista kohteista.

Hinnat ovat voimassa vuoden 2017 loppuun saakka.

Suunnittelupäivä voidaan pitää kotonasi, alan liikkeissä tai muussa valitsemassasi paikassa*. Suunnittelupäivä soveltuu erityisesti silloin, kun päätöksen teolla on kiire tai sinulla on itsellä vahva käsitys siitä kokonaisuudesta, jota suunniteltavaan tilaan tavoittelet, mutta kaipaat suunnittelijan näkemystä ja ammattitaitoa avuksesi valintoihin. Suunnittelupäivän aikana keskitytään yleensä yhden tai kahden osa-alueen suunnitteluun, kuten pintamateriaaleihin, maaliväreihin tai tapettivalintoihin, kalustus- ja tekstiilivalintoihin.

Suunnittelupäivä (max 4 h)  295 eur
, sis. alv. 24 %

Hinnat ovat voimassa vuoden 2017 loppuun saakka.

*Verohallinnon vuosittain vahvistamat kilometrikorvaukset (0,41 eur/km) tai muut mahdolliset matkakustannukset veloitetaan kaikista Lempäälän keskustasta yli 35 km päässä sijaitsevista kohteista.

Sisustussuunnittelija suunnittelemaan

Kun oma aika, osaaminen tai kiinnostus ei riitä materiaalien vertailuun ja etsimiseen, toimivan värimaailman ja kokonaisuuden luomiseen, kannattaa projektiin palkata sisustussuunnittelija, joka hoitaa tämän puolestasi.

Sisustussuunnitteluprojekti voi sisältää:

 • Tilasuunnittelua (mitoitukset, käyttäjät, toiminnot)
 • Väri- ja pintamateriaalisuunnittelua (pintamateriaaliehdotukset)
 • Kiinto- ja/tai irtokalustuksen suunnittelua (kalustus)
 • Valaistuksen suunnittelua
 • Tekstiilisuunnitelmat (verhot, matot jne.)
 • Viimeinen silaus (piensisustusehdotukset/tilan järjestäminen)

Suunnitelmia voidaan tehdä yhteen huoneeseen tai vaikka koko taloon yhdestä tai useammasta sisustussuunnittelun osa-alueesta. Suunnitelmia voidaan toteuttaa myös vähitellen esimerkiksi remonttiprojektin edetessä.

Sisustussuunnitteluprojekti etenee useimmiten näin:

 1. Ensitapaaminen ja kartoitus (ilmainen*)
 2. Tarjous
 3. Tarjouksen hyväksyntä tai tarkennus
 4. Suunnittelusopimus / aloituspalaveri
 5. Luonnosvaihe, ideointi ja vaihtoehdot
 6. Välipalaveri + luonnokset (3D-luonnokset) + asiakkaan päätöksenteko
 7. Suunnittelun viimeistely ja suunnitelmien toimittaminen asiakkaalle

Suunnitteluprojekti etenee vaiheittain ja koostuu useista eri vaiheista, joissa asiakkaan läsnäolo ja osallistuminen on tärkeässä roolissa. Projektien läpimenoajat vaihtelevat viikoista useisiin kuukausiin.

Suunnitteluprojektien hinnat lähtevät yleensä 350 eurosta (sis. alv. 24 %) ylöspäin. Jokainen suunnitteluprojekti on yksilöllinen ja suunnittelutyön kokonaishinta määräytyy tehtävien suunnitelmien ja kohteen laajuuden mukaan.

Lempäälän keskustasta yli 35 km päässä sijaitsevista kohdekäynneistä veloitetaan lisäksi Verohallinnon vuosittain vahvistamat kilometrikorvaukset (0,41 eur/km) tai muut mahdolliset matkakustannukset. Annan kartoituskäynnin jälkeen kirjallisen tuntiarvion, mikä auttaa hahmottamaan suunnittelun kestoa ja kustannuksia.

Suunnittelutyöhön sisältyvät myös 3D-visualisoinnit, ellei erikseen muuta sovita. Luonnospalaverissa saat nähtäväksesi tilasta tehdyn 3d-mallin.

Ota yhteyttä, niin sovitaan puhelinpalaveri tai ilmainen kartoitustapaaminen. Saat sen jälkeen suunnittelutyöstä kirjallisen tarjouksen sähköpostiisi 3 arkipäivän kuluessa.

Soita 044 537 68 44

Niin varataan aika konsultaatiolle, suunnittelupäivälle tai kartoitustapaamiselle.

Voit lähettää myös sähköpostia marika(at)luovisio.fi