Nopeasti sisustusneuvoja rakennus- tai remppaprojektiin

Kun olet tehnyt projektiisi jo omia suunnitelmia, tarvitset vahvistusta tehdyille ratkaisuille tai kun päätöksen teolla ja sisustusvalinnoilla on kiire.

Suunnitteluapu voidaan järjestää kotonasi, alan liikkeissä tai muussa valitsemassasi paikassa*. Suunnitteluapu soveltuu erityisesti silloin, kun päätöksen teolla on kiire tai sinulla on itsellä vahva käsitys siitä kokonaisuudesta, jota suunniteltavaan tilaan tavoittelet, mutta kaipaat suunnittelijan näkemystä ja ammattitaitoa avuksesi valintoihin nopealla aikataululla. 

Suunnitteluavun 4 tunnin aikana keskitytään yleensä yhden tai kahden osa-alueen suunnitteluun, kuten pintamateriaaleihin ja maaliväreihin tai kalustus- ja tekstiilivalintoihin.

Suunnitteluapu päiväaikaan klo 8-17 (max 4 h)  325 eur
, sis. alv. 24 %

Suunnittelupäiviä ei toistaiseksi järjestetä viikonloppuisin. Hinnat ovat voimassa heinäkuun 2018 loppuun saakka.

*Verohallinnon vuosittain vahvistamat kilometrikorvaukset (vuonna 2018: 0,42 eur/km) tai muut mahdolliset matkakustannukset veloitetaan kaikista Luovision Lempäälän toimistolta yli 35 km päässä sijaitsevista kohteista.

Suunnitteluilta voidaan pitää kotonasi, alan liikkeissä tai muussa valitsemassasi paikassa* huomioiden mahdolliset liikkeiden aukioloajat. Suunnitteluilta soveltuu erityisesti silloin, kun päätöksen teolla on kiire tai sinulla on itsellä vahva käsitys siitä kokonaisuudesta, jota suunniteltavaan tilaan tavoittelet, mutta kaipaat suunnittelijan näkemystä ja ammattitaitoa avuksesi valintoihin. Suunnitteluillan aikana keskitytään yleensä yhden tai kahden osa-alueen suunnitteluun, kuten pintamateriaaleihin, maaliväreihin ja tapettivalintoihin tai kalustus- ja tekstiilivalintoihin.

Suunnitteluilta (max 4 h)  395 eur, sis. alv. 24 % (klo 17-21)

Suunnitteluiltoja ei toistaiseksi järjestetä viikonloppuisin. Hinnat ovat voimassa heinäkuun 2018 loppuun saakka.

*Verohallinnon vuosittain vahvistamat kilometrikorvaukset (vuonna 2018: 0,42 eur/km) tai muut mahdolliset matkakustannukset veloitetaan kaikista Luovision Lempäälän toimistolta yli 35 km päässä sijaitsevista kohteista.

Sisustussuunnittelija suunnittelemaan

Kun oma aika, osaaminen tai kiinnostus ei riitä materiaalien vertailuun ja etsimiseen, toimivan värimaailman ja kokonaisuuden luomiseen, kannattaa projektiin palkata sisustussuunnittelija, joka hoitaa tämän puolestasi.

Sisustussuunnitteluprojekti voi sisältää:

 • Tilasuunnittelua (mitoitukset, käyttäjät, toiminnot)
 • Väri- ja pintamateriaalisuunnittelua (pintamateriaaliehdotukset)
 • Kiinto- ja/tai irtokalustuksen suunnittelua (kalustus)
 • Valaistuksen suunnittelua
 • Tekstiilisuunnitelmat (verhot, matot jne.)
 • Viimeinen silaus (piensisustusehdotukset/tilan järjestäminen)

Suunnitelmia voidaan tehdä yhteen huoneeseen tai vaikka koko taloon yhdestä tai useammasta sisustussuunnittelun osa-alueesta. Suunnitelmia voidaan toteuttaa myös vähitellen esimerkiksi remonttiprojektin edetessä.

Sisustussuunnitteluprojekti etenee useimmiten näin:

 1. Ensitapaaminen ja kartoitus (ilmainen*)
 2. Tarjous
 3. Tarjouksen hyväksyntä tai tarkennus
 4. Suunnittelusopimus / aloituspalaveri
 5. Luonnosvaihe, ideointi ja vaihtoehdot
 6. Välipalaveri + luonnokset (3D-luonnokset) + asiakkaan päätöksenteko
 7. Suunnittelun viimeistely ja suunnitelmien toimittaminen asiakkaalle

Suunnitteluprojekti etenee vaiheittain ja koostuu useista eri vaiheista, joissa asiakkaan läsnäolo ja osallistuminen on tärkeässä roolissa. Projektien läpimenoajat vaihtelevat viikoista useisiin kuukausiin.

Suunnitteluprojektien hinnat lähtevät yleensä 450 eurosta (sis. alv. 24 %) ylöspäin. Jokainen suunnitteluprojekti on yksilöllinen ja suunnittelutyön kokonaishinta määräytyy tehtävien suunnitelmien ja kohteen laajuuden mukaan.

Verohallinnon vuosittain vahvistamat kilometrikorvaukset (vuonna 2018: 0,42 eur/km) tai muut mahdolliset matkakustannukset veloitetaan kaikista Luovision Lempäälän toimistolta yli 35 km päässä sijaitsevista kohteista.

Projektityöskentelyä tehdään pääsääntöisesti toimistoaikaan klo 8-17. Klo 17 jälkeen tehtävästä työstä, tapaamisista ja niiden kustannuksista sovitaan aina erikseen.

Ota yhteyttä, niin sovitaan veloitukseton kartoitustapaaminen. Saat sen jälkeen suunnittelutyöstä kirjallisen tarjouksen sähköpostiisi 3 arkipäivän kuluessa.

Soita 044 537 68 44

Niin varataan aika suunnitteluavulle tai kartoitustapaamiselle.

Voit lähettää myös sähköpostia marika(at)luovisio.fi