Nopeasti sisustusneuvoja rakennus- tai remppaprojektiin

Kun olet tehnyt projektiisi jo omia suunnitelmia, tarvitset vahvistusta tehdyille ratkaisuille tai kun päätöksen teolla ja sisustusvalinnoilla on kiire.

Suunnittelupäivä voidaan järjestää Luovision toimistolla Lempäälässä, kotonasi, alan liikkeissä tai muussa valitsemassasi paikassa Pirkanmaalla. Suunnittelupäivä soveltuu erityisesti silloin, kun päätöksen teolla on kiire tai sinulla on itsellä vahva käsitys siitä kokonaisuudesta tai tunnelmasta, jota suunniteltavaan tilaan tavoittelet, mutta kaipaat suunnittelijan näkemystä ja ammattitaitoa avuksesi valintoihin nopealla aikataululla. 

Suunnittelupäivän 4 tunnin aikana keskitytään yleensä yhden tai kahden osa-alueen suunnitteluun, kuten pintamateriaaleihin ja maaliväreihin tai kalustus- ja tekstiilivalintoihin.

Suunnittelupäivä aikavälillä klo 9-16 (max 4 h) 350 eur, sis. alv. 24 %

Suunnittelupäiviä ei toistaiseksi järjestetä iltaisin eikä viikonloppuisin. Hinnat ovat voimassa huhtikuun 2019 loppuun saakka.

1,5 tunnin konsultointi järjestetään Luovision toimistolla Lempäälässä. 1,5 tunnin konsultointi soveltuu erityisesti silloin, kun päätöksen teolla on kiire tai kaipaat suunnittelijan näkemystä ja ammattitaitoa avuksesi nopealla aikataululla.

Konsultointi soveltuu myös uudiskohteen alkuvaiheessa esimerkiksi arkkitehdin tekemien tilaratkaisuluonnosten läpikäyntiin. Tällöin voidaan keskittyä esimerkiksi mitoituksiin ja toiminnallisuuteen.

Konsultaatio Luovision toimistolla
aikavälillä klo 9-16 (max 1,5 h) 165 eur
, sis. alv. 24  %

Konsultaatioita ei toistaiseksi järjestetä iltaisin klo 16 jälkeen eikä viikonloppuisin. Hinnat ovat voimassa huhtikuun 2019 loppuun saakka.

Sisustussuunnittelija suunnittelemaan

Kun oma aika, osaaminen tai kiinnostus ei riitä materiaalien vertailuun ja etsimiseen, toimivan värimaailman ja kokonaisuuden luomiseen, kannattaa projektiin palkata sisustussuunnittelija, joka hoitaa tämän puolestasi.

Sisustussuunnitteluprojekti voi sisältää:

 • Tilasuunnittelua (mitoitukset, käyttäjät, toiminnot)
 • Väri- ja pintamateriaalisuunnittelua (pintamateriaaliehdotukset)
 • Kiinto- ja/tai irtokalustuksen suunnittelua (kalustus)
 • Valaistuksen suunnittelua
 • Tekstiilisuunnitelmat (verhot, matot jne.)
 • Viimeinen silaus (piensisustusehdotukset/tilan järjestäminen)

Suunnitelmia voidaan tehdä yhteen huoneeseen tai vaikka koko taloon yhdestä tai useammasta sisustussuunnittelun osa-alueesta. Suunnitelmia voidaan toteuttaa myös vähitellen esimerkiksi remonttiprojektin edetessä.

Sisustussuunnitteluprojekti etenee useimmiten näin:

 1. Ensitapaaminen ja kartoitus (veloitukseton*)
 2. Tarjous
 3. Tarjouksen hyväksyntä tai tarkennus
 4. Suunnittelusopimus / aloituspalaveri
 5. Luonnosvaihe, ideointi ja vaihtoehdot
 6. Välipalaveri + luonnokset (3D-luonnokset) + asiakkaan päätöksenteko
 7. Suunnittelun viimeistely ja suunnitelmien toimittaminen asiakkaalle

Suunnitteluprojekti etenee vaiheittain ja koostuu useista eri vaiheista, joissa asiakkaan läsnäolo ja osallistuminen on tärkeässä roolissa. Projektien läpimenoajat vaihtelevat viikoista useisiin kuukausiin.

Yksityiskotien ja vapaa-ajan asuntojen suunnitteluprojektien hinnat lähtevät 600 eurosta (sis. alv. 24 %) ylöspäin. Jokainen suunnitteluprojekti on yksilöllinen ja suunnittelutyön kokonaishinta määräytyy tehtävien suunnitelmien ja kohteen laajuuden mukaan.

Verohallinnon vuosittain vahvistamat kilometrikorvaukset (vuonna 2019: 0,43 eur/km) tai muut mahdolliset matkakustannukset veloitetaan kaikista Luovision Lempäälän toimistolta yli 35 km päässä sijaitsevista käynneistä. Suunnittelutyötä tehdään pääsääntöisesti toimistoaikaan klo 9-16.

Ota yhteyttä, niin sovitaan veloitukseton kartoitustapaaminen. Saat sen jälkeen suunnittelutyöstä kirjallisen tarjouksen sähköpostiisi 3 arkipäivän kuluessa.

Makuuhuoneen kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu alk. 600 eur
sisältäen pintamateriaalien, irtokalusteiden, valaisimien ja tekstiilien määrittelyn, materiaalimallit ja vähintään 2 tapaamista.

Olohuoneen kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu alk. 700 eur
sisältäen pintamateriaalien, irtokalusteiden, valaisimien ja tekstiilien määrittelyn, materiaalimallit ja vähintään 2 tapaamista.

Uudiskohteen kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu alk. 2700 eur
sisältäen kaikkien tilojen/pintojen pintamateriaalien, irto- ja kiintokalusteiden, valaisimien ja tekstiilien määrittelyn, materiaalimallit, huonekortit, 3D-visualisointikuvat 2-3 kpl/tila ja vähintään 3 tapaamista.

Uudiskohteen pintamateriaalisuunnittelu alk. 2100 eur
sisältäen tilojen/pintojen pintamateriaalien määrittelyn, materiaalimallit, huonekortit, vähintään 2 tapaamista.

Hinnat sis. alv. 24 %. Huom. hintaesimerkeissä ei ole huomioitu mahdollisia kilometrikorvauksia tai iltatapaamisaikoja. Keväällä 2019 ei ole varattavissa viikonloppu- ja iltatapaamisaikoja.

Saat tarkemman tarjouksen uudiskohteesi suunnittelusta lähettämällä pohjakuvan ja tietoja projektistasi osoitteeseen: marika(at)luovisio.fi

Remontti- ja muutoskohteissa annan kirjallisen tarjouksen kartoituskäynnin jälkeen. Ota yhteyttä kartoitustapaamisen sopimiseksi puh. 044 537 6844.

Soita 044 537 68 44

Niin varataan aika suunnitteluavulle tai kartoitustapaamiselle.

Voit lähettää myös sähköpostia marika(at)luovisio.fi