Kirjoittaja: Marika / Luovisio Pvm: syyskuu 09, 2016 Kategoria: Ajankohtaista, Sisustussuunnittelu, Sisustusvinkki, Vinkki Kommentit: 0

Lupasin Habitaressa pe 9.9. puheenvuoroni kuulijoille, että jaan tekemäni ’Toimivampi arki lapsiperheen kotiin” -infograafin täällä. Muutama sananen siitä teille, jotka ette olleet paikalla.

Sisustusratkaisuilla voidaan siis helpottaa lapsiperheen arkea, mutta ennen kaikkea arjessa toimiva koti rakennetaan kovalla työllä. Ei riitä, että haaveet ja budjetti ovat valmiina, on oltava valmis arvioimaan niitä myös kriittisesti ja kaikkien perheenjäsenten kannalta.

Täydellinen koti on illuusio. Lapsiperheelle toimiva koti on paljon muutakin kuin kiva lastenhuone tai hyvät säilytystilat leluille. Se on tarkkaan mietittyä mitoitusta, kaaoksen hallintaa, lapsen omatoimisuuden tukemista, arjen helppoutta tukevia ratkaisuja ja turvallisuutta. Parhaimmillaan lapsiperheen koti on sellainen, että siellä viihtyy vauvasta vaariin.

Tämän tekemäni infograafin vinkeillä pääset alkuun, ja jos tuntuu, että kaipaat lisäjeesiä, niin hei täällä on yksi lapsiperheisiin erikoistunut sisustussuunnittelija, johon voit ottaa yhteyttä 🙂

Lapsiperheen toimivat sisustusratkaisut vaativat salapoliisityötä

toimivampi_arki_lapsiperheen_kotiin_luovisio_infograafi

/ Marika

Edit 24.10.2016: Katso myös mitä tarkoittaa lapsiystävällinen sisustussuunnittelu


marika_ritala-makinen_sisustussuunnittelijaKirjoittaja on sisustussuunnittelija ja pienten lasten äiti, joka tuskailee välillä itsekin arjen kaaoksen keskellä. Tykkää suunnitella arjessa toimivia ja visuaalisesti kauniita ympäristöjä myös lapsiperheille. Ottaa mielellään lapset mukaan suunnitteluun.